Staanplaatsen: Passanten - Toer - Vast - Blokhut
PASSANTEN plaatsen


Passanten zijn in onze ogen... alle personen, niet zijnde vaste gasten of huurders, die met een eigen kampeermiddel tijdens het kampeerseizoen n of meerdere nachten op onze camping overnachten".

Ons passanten(gras)veld ligt midden op de camping, direct naast het sanitairgebouw, en biedt zestal plaatsen van 80/90 m. Geschikt voor toercaravans, bungalowtenten, campers, vouwwagens en kleine tenten. Elke plek is voorzien van een eigen (vaste) stroom- & CAI (tv) aansluiting. Op het passantenveld is ook een vast water-aftappunt aanwezig.

Het sanitairgebouw is voorzien van toiletten, douches*, wastafels/spiegels, aansluitingen voor scheerapparaten, baby-unit, strijkijzer-unit* en een depot voor het chemisch toilet. Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw is een klein aanrecht met tappunten voor koud en warm* water. Voor minder validen is er een aparte ruimte met aangepast toilet, douche* en wastafel... ook te gebruiken voor ouders met kleine kinderen. Voor de toiletten dient de recreant/passant zelf voor toiletpapier te zorgen!

Voor de vuile kleren is er bij het sanitairgebouw teven een aparte ruimte met wasmachine*, droogtrommel* en centrifuge.

* = gebruik d.m.v. speciale munten (tokens). Deze tokens zijn bij de beheerder tegen betaling te verkrijgen.

Voor de vuile vaat is aan de buitenkant van het sanitairgebouw een aanrecht met koud stromend water aanwezig.

Voor de kampeertarieven "Passanten" -> -> -> KLIK HIER!

Seizoenplaatsen


Het kampeerseizoen loopt van half maart tot half oktober en gedurende deze periode mag de recreant in zijn/haar kampeermiddel overnachten.

Wanneer u bij ons een seizoenplaats reserveerd, mag uw kampeermiddel (veelal een tourcaravan) het gehele kampeerseizoen op onze familiecamping blijven staan. In overleg wordt u een staanplaats toegewezen. De staanplaats is gem. 100/120 m groot en voorzien van stroom (6 Amp.), water en CAI-aansluiting.

Indien gewenst kunt u het kampeermiddel tussen half oktober en half maart voor winterstalling op onze camping achterlaten. De kosten hiervoor zijn: 125,00. Vraag ons naar de voorwaarden.

Voor de tarieven "Seizoenplaatsen" -> -> -> KLIK HIER!


Vaste staanplaatsen

De vaste gasten hebben het gehele jaar (01 januari - 31 december) toegang tot de camping. Het kampeermiddel van de vaste gasten (meestal een sta-caravan maar soms ook een toer-caravan) staat het gehele jaar op een door de ondernemer, in overleg, toegewezen staanplaats. Alleen gedurende het kampeerseizoen ( half maart tot half oktober) mogen de vaste gasten op de camping overnachten.

De plaatsen zijn ruim en voorzien van stroom- (6Amp.), water-, riool- en CAI-aansluiting.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en leiden u graag rond op onze gezellige camping.


Voor de tarieven "Vaste Staanplaatsen" -> -> -> KLIK HIER!


Blokhut

Onze blokhut biedt plaats aan maximaal 4 personen en is voorzien van: stroom, water,
2 stapelbedden (incl. kussens en matrassen, excl. beddegoed), tafel met 4 stoelen, verwarming, kooktoestel, koelkast, pannenset, bestek en serviesgoed. Douchen kan in het sanitairgebouw (50mtr).

Onze blokhut wordt veel gehuurd door rondtrekkende vakantiegangers, die 1 of 2 nachten blijven slapen en dan weer doorreizen, of door kleine groepjes vrienden, die vaak een aantal nachten er eens even lekker uit willen zijn en hun vis-, duik- en/of surf hobby willen uitoefenen.

Dan biedt onze "Kant-En-Klare" blokhut een ideale uitkomst!

Bij aankomst dient u een borgstelling van 100,- te voldoen.

TIP: Reserveer tijdig uw overnachting(en) want onze blokhut is populair en "VOL = VOL"!

Voor het weekend zijn uitsluitend de arrangementen te boeken!

Voor de tarieven "Blokhut" -> -> -> KLIK HIER!